Camping Portugal
 5 meningen over Agroturismo Quinta Rural (pt)Schrijven - Printen  

laagste / gemiddelde / hoogsteReceptie8 / 8.8 / 10Netheid7 / 7.8 / 9Veiligheid8 / 8.3 / 9
Natuur9 / 9.8 / 10Activiteiten8 / 9.2 / 10Diensten8 / 9.4 / 10Accommodatie8 / 9 / 10

 1. 
Bart - 55 jaar - familie - Nederland
 Verblijf : Juli 2015 - 14 dagen - toegevoegd 03.11.2015
 Sterke punten : Een heel plezierige camping, met heel plezierige mensen, gelegen op een top locatie met rust en ruimte. Leuk voor kinderen. Er wordt van alles georganiseerd, er zijn dieren en allerlei leuke activiteiten. Prachtig wandelgebied.
 Zwakke punten :
Receptie : 8
Netheid : 8
Veiligheid : 8
Activiteiten : 9
Diensten : 8
Accommod. : 8
Natuur : 9


 2. 
marc & tina - 52 jaar - koppel - Duitsland
 Verblijf : September 2013 - 10 dagen - toegevoegd 26.12.2013
 Sterke punten : Werkelijk prachtige plek, uniek in zijn soort. Zeer gastvrij ontvangen, echte inside-information, wat te zien, wat te doen. We hebben dankzij Natascha´s en Timo´s tips het oude, rustieke, traditionele Portugal, diens natuur, leven en gebruiken goed leren kennen. Flink actief geweest en toch goed uitgerust. We hadden eigenlijk nog een aantal uitstapjes naar steden op het programma staan maar er is hier zoveel te zien en doen, dat enkel Porto en Guimaraes zijn overgebleven.
 Zwakke punten : Niet echt. Het is een soort van boerencamping/natuurcamping met bijbehorende sfeer, gezelligheid, diertjes. Gelukkig geen gladde camping. Misschien niet luxe in materie, maar wel in persoonlijke aandacht, het welkome gevoel, de losse sfeer en het heerlijke eten. Wij gaan op vakantie om het land te leren kennen en onze batterij weer op te laden. Dan zit je hier absoluut goed!
Receptie : 10
Netheid : 9
Veiligheid :
Activiteiten : 10
Diensten : 10
Accommod. : 9
Natuur : 10


 3. 
ashley - 41 jaar - familie - Nederland
 Verblijf : Juli 2012 - 10 dagen - toegevoegd 21.02.2013
 Sterke punten : Afgelopen juli zijn wij 10 dagen op Quinta Rural bij Natascha geweest. Het was een heerlijke vakantie, ze is een goede gastvrouw, staat dichtbij de lokale bevolking. Er worden leuke activiteiten georganiseerd, de kinderen kunnen de hele dag spelen in de mooie natuur en met de aanwezige beestjes (honden, cavia's, konijnen, geiten, enz.).
Het is allemaal heel erg simpel, back to basic, maar precies wat je nodig hebt om helemaal tot rust te komen.
Toeristische informatie heeft Natascha voldoende, je kunt leuke wandelingen maken, naar de rondom gelegen dorpjes gaan. Ze maakt zelf heerlijk eten met lokale, pure en eerlijke producten. Het was een vakantie om nooit meer te vergeten!

 Zwakke punten : Deze vakantie had voor ons geen zwakke punten, alles wat we nodig hadden was aanwezig!
Receptie : 8
Netheid : 7
Veiligheid : 9
Activiteiten : 10
Diensten : 10
Accommod. : 9
Natuur : 10


 4. 
e. & m. - 48 jaar - familie - België
 Verblijf : Augustus 2012 - 10 dagen - toegevoegd 08.12.2012
 Sterke punten : Wat een mooie plek! Heerlijk ruim en erg rustgevend! Het gaf ons een geweldig gevoel van vrijheid en vakantie. Ook de kinderen hebben enorm genoten! Fijn dat er een zwembadje is met natuurwater, en de dieren zijn superleuk! Het eten was heerlijk en de mensen erg aardig. We kwamen hier echt weer tot ons zelf. Een gevoel van 'thuiskomen'. We merkten dat we vaak de gezelligheid van de adega opzochten; terwijl we normaal veel meer bij de tent blijven. Heerlijk ook dat we onze tent niet hoefden af te breken (leeftent gehuurd).
 Zwakke punten : We vonden het bijzonder om in het 1ste jaar op de quinta te komen. Ondanks wat opstartproblemen maar mede dankzij de vredige omgeving en de gastvrijheid hebben we een topvakantie gehad.
Receptie : 10
Netheid : 8
Veiligheid : 8
Activiteiten : 9
Diensten : 10
Accommod. : 10
Natuur : 10


 5. 
m. - 49 jaar - man - Nederland
 Verblijf : Augustus 2012 - 6 dagen - toegevoegd 15.08.2012
 Sterke punten : Geweldige en prachtige plek! Het uitzicht is waanzinnig! De omgeving en ons afgelegen plekje waren zeer rustgevend met een enorm gevoel van vrijheid. Op Quinta Rural kom je echt heerlijk tot jezelf. Het is back to basic en gelukkig geen 'gladde' camping. Wel intiem, zonder verplichtingen en een beetje ruig.
Ook de kinderen (3 en 6 jaar) hadden een supervakantie op Quinta Rural. Zij konden vrij 'scharrelen' en waren druk in de weer met de honden en de andere boerderijdiertjes. Er is geen natuurzwemwater, maar wel een plonsbad (met ook fenomenaal uitzicht) en een babybadje.
Wij hebben een hele leuke vakantie op een top locatie gehad! Hou je van Noord-Portugal, de natuur en/of wild camping, dan is Quinta Rural echt een aanrader!

 Zwakke punten :
Receptie : 8
Netheid : 7
Veiligheid : 8
Activiteiten : 8
Diensten : 9
Accommod. : 9
Natuur : 10
Home
© 2004 Camping Portugal